Profiel Gerrit van Brakel

Ik houd mij bij Flux IT bezig met het koppelen van systemen (Enterprise Application Integration), ontwerp en realisatie van frameworks en andere generieke componenten. Ik heb veel ervaring met technische software ontwikkeling en programmeren in verschillende talen zoals Java en Delphi en C/C++. Ook heb ik veel ervaring met het ontwikkelen van frameworks en andere configureerbare generieke software.
Ik kan zowel het high level design maken als efficiënte uitwerking in code. Ik kan me snel nieuwe omgevingen en technologieën eigen maken. Ik heb de afgelopen jaren gewerkt voor diverse grote bedrijven/klanten, waaronder Philips Semiconductors, ING-Postbank, Heineken, Nationale-Nederlanden, Hofpoort Ziekenhuis Woerden, Ziekenhuis Amstelland Amstelveen.

Je kan mij vooral goed inzetten op trajecten waarbij de oplossing niet zo voor de hand ligt en eerst uitezocht moet worden hoe een en ander moet gaan werken.
Ik zorg er als applicatie architect (en ook als ontwikkelaar) altijd voor dat de dingen die ik maak niet alleen een oplossing zijn voor het project waarbinnen ze gerealiseerd worden, maar ook voor de projecten die er op volgen en er heel veel op lijken. Meestal kan je door vooraf goed na te denken in dezelfde tijd iets bouwen dat je later een enorme tijds- en kostenbesparing oplevert.

Keywords:
Java/J2EE, WebSphere, JMS/MQ, Webservices
Pascal/Delphi, C/C++
XML, XSLT

Curriculum Vitae (Word)